45 JAAR ERVARING

EIGEN HAARWERKATELIER

ANKO GECERTIFICEERD

DECLARATIE AFHANDELING

AVENUE HAARWERK

Voller en langer haar

Ik wil zo graag veel of in ieder geval meer haar. Of misschien wel langer. Wat is er mogelijk?

MEER VOLUME

Een volle bos haar

Een volumebehandeling is de ideale oplossing wanneer je weinig en/of dun haar hebt. Bij een volumebehandeling kunnen we ons precies richten op het gebied waar je graag meer haar zou willen hebben. We hebben bijvoorbeeld oplossingen om de kruin mooi op te vullen of om juist het haarvolume te vergroten aan de zijkanten van je gezicht. Ook kun je ervoor kiezen om over de gehele linie meer volume te creëren.

Voor de volumebehandelingen gebruikt Avenue Haarwerk 100% echt human hair. Dit haar kun je wassen, verven, krullen en stylen zoals je normaal gesproken met je eigen haar doet. Vanzelfsprekend adviseren en helpen we je hier graag bij. In alle gevallen worden de natuurlijke aanvullingen zo geblend met je eigen haren dat gegarandeerd niemand ziet dat je een haaropvulling draagt.

SNEL LANG HAAR

Ontdek de magie van haarverlenging

Je haren groeien gemiddeld een centimeter per maand, waardoor het vaak een tijd duurt om je eigen haar langer te laten groeien. Bovendien kennen haren ook een maximale lengte. De haren van de een worden nooit langer dan een centimeter of dertig, terwijl een ander ze met gemak tot over haar billen kan laten groeien. Een haarverlenging kan de oplossing zijn om je eigen haar snel te verlengen.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Wil je graag meer weten over de vergoeding en kosten van een haarwerk? Lees dan verder op vergoeding/kosten.

Plan een afspraak

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Je kunt ons bereiken op 06 – 39 86 27 76 of mail naar info@avenuehaarwerk.nl.

Reviews

Tevreden klanten die je voor gingen

Bij Avenue Haarwerk vinden we het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service en haarwerken te bieden. Hieronder kan je enkele reviews lezen van klanten die we hebben geholpen.

Lisa de Vries

“Tijdens een moeilijke tijd met chemo was Avenue Haarwerk mijn redding. Vriendelijk, professioneel en deskundig.”

Sarah Janssen

“Geweldige stylistes en persoonlijke aandacht, mijn haarwerk past perfect bij mij en ziet er natuurlijk uit.”

Piet van der Meer

“Uitstekende service en kwaliteit haarwerk, ik voel me weer zelfverzekerd en comfortabel.”

Aangesloten bij