45 JAAR ERVARING

EIGEN HAARWERKATELIER

ANKO GECERTIFICEERD

DECLARATIE AFHANDELING

AVENUE HAARWERK

Haaruitval door chemotherapie

Ik krijg chemobehandelingen. Wat kan ik doen als ik mijn haren verlies?

ONZE EXPERTISE

Vind de perfecte pruik met onze hulp

Wanneer je te horen krijgt dat je chemotherapie moet ondergaan, komt er enorm veel op je af. Ineens ben je ernstig ziek en moet er van alles geregeld worden. Helaas is een van de veelvoorkomende bijwerkingen van chemotherapie het uitvallen van het eigen haar.

Gelukkig kunnen wij daarover met al onze ervaring op het gebied van haarstyling en haarwerk veel zorgen wegnemen. Wij helpen je om een natuurlijk ogende en naadloos passend haarwerk te vinden die bij jou en jouw budget past. We hopen zo bij te dragen aan jouw kracht om deze emotionele moeilijke tijd door te komen. Daarnaast is het van belang om in die periode de hoofdhuid goed te verzorgen. Ook hierover vertellen we je graag meer.

“Ontdek onze uitgebreide voorraad haarwerken en krijg persoonlijk advies van onze ervaren haarwerkspecialisten. Met onze kapperservaring maken we jouw haarwerk perfect passend en bij jouw stijl.”

INTAKE GESPREK

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

We raden je aan om enige weken voor de eerste chemobehandeling bij ons langs te komen. Bij dit eerste gesprek bespreken we jouw wensen en leggen alle mogelijkheden uit. Vervolgens laten we verschillende haarwerken op zicht komen.
Vinden jouw chemobehandelingen al heel snel plaats? Geef dit bij ons aan. We maken altijd ruimte voor spoedafspraken en kunnen binnen twee werkdagen een persoonlijk aangemeten confectiehaarwerk leveren. Ook in dat geval is er volop keuze uit een ruim assortiment kleuren en modellen.

Huisbezoekservice

Wanneer je niet in staat bent om naar onze salon te komen, bieden wij een huisbezoekservice aan. Onze haarwerkspecialisten komen dan naar jou toe, met alle benodigdheden en haarwerken, om het intakegesprek en eventuele vervolgafspraken bij je thuis te laten plaatsvinden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je mobiliteit en kun je toch profiteren van onze uitstekende service en expertise.

VAKMANSCHAP

Ons unieke haarwerkatelier

Kies je voor echt haar of synthetisch, confectie of maatwerk? De keuze is natuurlijk aan jou. Wij zullen je zo goed mogelijk van advies voorzien en leggen je alle opties voor. We hebben alle soorten haar en haarwerk op voorraad zodat je een goede indruk krijgt van het verschil tussen de verschillende mogelijkheden. Zo kom je goed beslagen ten ijs bij het nemen van je beslissing.

Met al onze kapperservaring knippen of kleuren we het gekozen haarwerk zo nodig bij zodat het echt helemaal bij jou past. In ons atelier kunnen we daarnaast allerlei aanpassingen verrichten aan het haar en het binnenwerk, als het bijvoorbeeld na enige tijd iets te ruim gaat zitten.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Wil je graag meer weten over de vergoeding en kosten van een haarwerk? Lees dan verder op vergoeding/kosten.

Plan een afspraak

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Je kunt ons bereiken op 06 – 39 86 27 76 of mail naar info@avenuehaarwerk.nl.

Reviews

Tevreden klanten die je voor gingen

Bij Avenue Haarwerk vinden we het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service en haarwerken te bieden. Hieronder kan je enkele reviews lezen van klanten die we hebben geholpen.

Lisa de Vries

“Tijdens een moeilijke tijd met chemo was Avenue Haarwerk mijn redding. Vriendelijk, professioneel en deskundig.”

Sarah Janssen

“Geweldige stylistes en persoonlijke aandacht, mijn haarwerk past perfect bij mij en ziet er natuurlijk uit.”

Piet van der Meer

“Uitstekende service en kwaliteit haarwerk, ik voel me weer zelfverzekerd en comfortabel.”

Aangesloten bij