45 JAAR ERVARING

EIGEN HAARWERKATELIER

ANKO GECERTIFICEERD

DECLARATIE AFHANDELING

ZORGELOOS MOOI

Vergoedingen voor haarwerken in 2024

De vergoeding van pruiken en haarwerken is opgenomen in de zorgverzekeringswet en vindt plaats op basis van de ‘Regeling medische hulpmiddelen’. Met een verwijzing van je arts keert vrijwel iedere zorgverzekeraar een vast bedrag uit. Dit bedrag wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. Voor 2024 is de basisvergoeding vastgesteld op € 465,-. Dit kun je terugvinden in de verzekeringspolis. Indien je aanvullend verzekerd bent, ontvang je mogelijk bovenop dit bedrag nog een aanvulling. Hoe hoog deze aanvulling is verschilt per verzekering. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en wij regelen de declaratie van de basisvergoeding bij je verzekeraar. Wanneer de regels van de zorgverzekeraar dit toestaan, nemen we je ook de rompslomp van de declaratie voor de aanvullende verzekering uit handen.

VOOR ELK BUDGET

Kosten van haarwerk?

De kosten voor een haarwerk kunnen enorm uiteenlopen. Ben je op zoek naar een klein haarstukje of een volledige pruik? Wil je liever echt of synthetisch haar? Hoe wordt het haarwerk gemaakt? Dat zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de prijs. Avenue Haarwerk werkt met verschillende kwaliteitsmerken in verschillende prijscategorieën. In ons eerste, vrijblijvende, gesprek laten wij je graag de verschillende haarwerkmogelijkheden zien en geven wij een prijsindicatie op basis van jouw wensen.

Reviews

Tevreden klanten die je voor gingen

Bij Avenue Haarwerk vinden we het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service en haarwerken te bieden. Hieronder kan je enkele reviews lezen van klanten die we hebben geholpen.

Lisa de Vries

“Tijdens een moeilijke tijd met chemo was Avenue Haarwerk mijn redding. Vriendelijk, professioneel en deskundig.”

Sarah Janssen

“Geweldige stylistes en persoonlijke aandacht, mijn haarwerk past perfect bij mij en ziet er natuurlijk uit.”

Piet van der Meer

“Uitstekende service en kwaliteit haarwerk, ik voel me weer zelfverzekerd en comfortabel.”

Aangesloten bij