45 JAAR ERVARING

EIGEN HAARWERKATELIER

ANKO GECERTIFICEERD

DECLARATIE AFHANDELING

AVENUE HAARWERK

Haaruitval bij heren

Ik wil zo graag veel of in ieder geval meer haar. Wat zijn de mogelijkheden?

BEHANDELING

Volumineus haar met onze behandelingen

In de meeste gevallen is het hormoon dihydrotestosteron (DHT) de boosdoener bij vroegtijdige haaruitval bij mannen. Als je pech hebt, kan DHT ervoor zorgen dat je haarlijn al vóór je dertigste flink gaat wijken. Sommige mannen krijgen een kale plek op hun achterhoofd of worden zelfs helemaal kaal. Dit is erfelijk bepaald. Vaak is het maar moeilijk wennen aan dit veranderende spiegelbeeld. Gelukkig is er enorm veel innovatie geweest op het gebied van haarwerk voor mannen. We hebben prachtige oplossingen om jou je oude look weer terug te geven zonder enige beperkingen.

“Kaalheid is niet langer een vloek. Met de juiste behandelingen en haarwerken kunnen we mannen helpen hun zelfvertrouwen terug te krijgen en zich weer goed te voelen over hun uiterlijk.”

TIJDLOZE HAARDOS

Ontdek onze zorgeloze haarwerkoplossingen

We rekenen mannen van allerlei leeftijden tot onze klantenkring. Een mooie haardos willen hebben is immers niet leeftijdsgebonden. Onze haarwerkoplossingen zijn gemakkelijk in het gebruik. Behalve zelf je haar verzorgen zoals je ook met je eigen haar gewend bent, hoef je er verder niets aan te doen. Met onze haarwerken voor mannen kun je bovendien alles doen: sporten, zwemmen en ook ’s nachts hoeft het niet af. En niemand die ziet of voelt dat je een haarwerk draagt.

TOPKLASSE HAARWERKEN

Ervaar onze expertise en innovatie

Bij ons ben je aan het goede adres voor de beste haarwerkoplossing voor mannen die er op de markt is. Met samen ruim 150 jaar ervaring in het kappersvak hebben we ons ontwikkeld tot één van de meest innovatieve en toonaangevende haarwerksalons in Nederland, mede dankzij de expertise van ons eigen atelier. Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gratis consult om de mogelijkheden te bespreken.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Wil je graag meer weten over de vergoeding en kosten van een haarwerk? Lees dan verder op vergoeding/kosten.

Plan een afspraak

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Je kunt ons bereiken op 06 – 39 86 27 76 of mail naar info@avenuehaarwerk.nl.

Reviews

Tevreden klanten die je voor gingen

Bij Avenue Haarwerk vinden we het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service en haarwerken te bieden. Hieronder kan je enkele reviews lezen van klanten die we hebben geholpen.

Lisa de Vries

“Tijdens een moeilijke tijd met chemo was Avenue Haarwerk mijn redding. Vriendelijk, professioneel en deskundig.”

Sarah Janssen

“Geweldige stylistes en persoonlijke aandacht, mijn haarwerk past perfect bij mij en ziet er natuurlijk uit.”

Piet van der Meer

“Uitstekende service en kwaliteit haarwerk, ik voel me weer zelfverzekerd en comfortabel.”

Aangesloten bij