45 JAAR ERVARING

EIGEN HAARWERKATELIER

ANKO GECERTIFICEERD

DECLARATIE AFHANDELING

AVENUE HAARWERK

Haaruitval door Alopecia

Mijn haar valt ineens uit. Wat zijn de mogelijkheden?

Haaruitval

De oorzaken en wat je eraan kunt doen

We verliezen allemaal ongeveer honderd haren per dag, in sommige periodes meer dan in andere. Dus als je de indruk hebt meer haren te verliezen dan anders, hoef je je niet meteen zorgen te maken. Maar wat als het haarverlies langer aanhoudt en je zichtbaar kale plekken krijgt of je haar steeds dunner wordt? Je bent niet de enige die hiermee te maken krijgt.

Vrouwen verliezen na hun veertigste vaak meer haren, terwijl er juist minder aangroeien. Ook zijn er allerlei andere factoren die tot haaruitval kunnen leiden. Denk hierbij aan aanhoudende stress, vermoeidheid, vitaminetekorten of een haarziekte. Vaak is er echter geen duidelijke oorzaak. Toch raden wij bij langdurig haarverlies altijd aan even langs de huisarts te gaan om te laten onderzoeken wat er aan de hand kan zijn.

“Haaruitval kan ontzettend ingrijpend zijn, maar er zijn altijd oplossingen. Bij Avenue Haarwerk helpen wij mensen om weer zelfverzekerd en stralend door het leven te gaan.”

DE JUISTE OPLOSSING

Terug in je kracht met een oplossing op maat

Haarverlies is voor de meeste vrouwen een verschrikking en neemt veel levensplezier weg. Niet meer goed weten wat jouw stijl is zonder je vertrouwde kapsel, met lood in je schoenen naar die verjaardag of het theater gaan omdat je bang bent dat iemand de kale plekken ziet of er een opmerking over maakt. Het zijn maar een paar van de voorbeelden die wij van onze klanten horen.

Maar ook al gaat er niets boven je eigen haar, er zijn heel veel mogelijkheden die ervoor zorgen dat jij weer in je kracht komt te staan. Wij helpen je de juiste oplossing vinden voor jouw haarprobleem, of het nu om een hele pruik, een kleine haaraanvulling of een andere manier van knippen gaat. Verder is het goed om te weten dat een haarwerk in ieder geval gedeeltelijk vergoed wordt door je zorgverzekeraar.

Huisbezoekservice

Wanneer je niet in staat bent om naar onze salon te komen, bieden wij een huisbezoekservice aan. Onze haarwerkspecialisten komen dan naar jou toe, met alle benodigdheden en haarwerken, om het intakegesprek en eventuele vervolgafspraken bij je thuis te laten plaatsvinden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je mobiliteit en kun je toch profiteren van onze uitstekende service en expertise.

Haaratelier

Snelle service in noodgevallen

Van onze klanten met alopecia horen we dat ze heel blij zijn met het Avenue haarwerk atelier en onze kennis en kunde om haarwerken te repareren, te veredelen en te vermaken. Dit betekent dat je altijd snel bij ons terecht kunt als er iets met je haarwerk aan de hand is. Ook voeren we in het atelier behandelingen uit om het haarwerk weer op te peppen, de glans terug te brengen en zo de levensduur te verlengen

MAATWERK

De beste oplossing voor jou

Veel vrouwen met Alopecia kiezen voor een maatwerk of haaraanvulling van echt haar, al zijn er daarnaast ook andere mooie mogelijkheden. Tijdens een eerste intakegesprek verkennen we wat de beste oplossing is voor jouw haarprobleem. Voor zowel confectie- als maatwerk werken we samen met gerenommeerde leveranciers uit binnen- en buitenland. De levertijd voor maatwerk verschilt per leverancier.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Wil je graag meer weten over de vergoeding en kosten van een haarwerk? Lees dan verder op vergoeding/kosten.

Plan een afspraak

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Je kunt ons bereiken op 06 – 39 86 27 76 of mail naar info@avenuehaarwerk.nl.

Reviews

Tevreden klanten die je voor gingen

Bij Avenue Haarwerk vinden we het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service en haarwerken te bieden. Hieronder kan je enkele reviews lezen van klanten die we hebben geholpen.

Lisa de Vries

“Tijdens een moeilijke tijd met chemo was Avenue Haarwerk mijn redding. Vriendelijk, professioneel en deskundig.”

Sarah Janssen

“Geweldige stylistes en persoonlijke aandacht, mijn haarwerk past perfect bij mij en ziet er natuurlijk uit.”

Piet van der Meer

“Uitstekende service en kwaliteit haarwerk, ik voel me weer zelfverzekerd en comfortabel.”

Aangesloten bij