Veelgestelde vragen

"Ik heb net gehoord dat ik chemotherapie moet ondergaan en het kan zijn dat mijn haar uit gaat vallen? Wat kan ik het beste doen?
"

In het geval van chemotherapie raden wij aan de eerste stap op tijd te zetten en enige weken voor het begin van de kuur bij ons langs te komen om lengte, kleur, krulling, dikte en andere eigenschappen van uw eigen haar vast te stellen.Wij bieden de mogelijkheid om eventueel een haarwerk te reserveren voor een periode tot maximaal 6 weken. Soms moet een chemotherapie vrijwel onmiddellijk plaatsvinden. Haaruitval kan dan snel en onverwacht komen. Ook in dat geval hebben we natuurlijk een goede oplossing voor u. Indien nodig kunnen wij binnen 2 werkdagen een persoonlijk aangemeten confectiehaarwerk leveren.

"Ik wil graag een afspraak maken. Hoe snel kan dat en welke gegevens hebben jullie nodig?"

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen. Buiten openingstijden kunt u een voicemail achterlaten op het haarwerknummer en u wordt dan uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld. Een eerste afspraak kan altijd binnen 5 werkdagen plaatsvinden, en in het geval van spoed binnen 1-2 werkdagen. Als u ons mailt, kunt u eventueel een foto van uzelf toevoegen, zodat we ons nog gerichter kunnen voorbereiden op uw bezoek.
Wij verzoeken u om bij uw eerste afspraak uw verzekeringsgegevens mee te nemen (uw verzekeringspasje is voldoende) en de naamgegevens plus verwijsbrief van uw medisch specialist.

"Hoe weet ik dat ik bij jullie aan het goede adres ben voor een haarwerk?"

Ons bedrijf is een officieel getoetst en gecertificeerd door de Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelen (SEMH) en door de Sectie Haarwerken van de ANKO (Algemene Nederlandse Kappers Organisatie).

Hiermee is Avenue Haarwerk een erkende leverancier. Erkende leveranciers voldoen aan strenge eisen die uitmonden in kwalitatief hoogwaardige leveringen van pruiken en haarwerk.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw haarwerk of de door ons geleverde service, dan zoeken wij natuurlijk samen met u naar een oplossing. Wij doen er alles aan ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw haarwerk! Tevens zijn wij via de ANKO aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie waar onze klanten ook altijd terecht kunnen als ze er met ons niet uit zouden komen.

"Ik heb kale plekken op mijn hoofdhuid. Hebben jullie daar ook een oplossing voor?"

Kale plekken op de hoofdhuid kunnen ontstaan door stress, door een huidziekte of door een verwonding, zoals bijvoorbeeld verbranding. Ook hiervoor hebben we mooie oplossingen. Vaak gaat het dan om vaste bevestigingen, die vanzelfsprekend volledig geïntegreerd worden in uw eigen haar

"Wat zijn de levertijden voor een pruik of haarwerk?"

Wij nemen graag de tijd om precies de juiste oplossing voor u te vinden. We snappen dat de keuze lastig kan zijn en dat u bij de aanschaf van een haarwerk niet over één nacht ijs gaat. Maar als het nodig is, kunnen we binnen twee werkdagen een mooi en passend confectiehaarwerk leveren. Dit passen wij dan bovendien nog aan uw wensen aan. In het geval van maatwerk varieert de levertijd van twee tot twaalf weken.