Afspraak maken

Intake gesprek haarwerk

Als u interesse heeft in een haarwerk of graag meer informatie wilt hebben over wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u ons bellen of mailen. Wij maken dan een eerste afspraak met u die ongeveer een uur duurt. Tijdens deze afspraak spreken we zorgvuldig door waar u naar op zoek bent. We maken een analyse van uw eigen haar en geven we uitleg over de mogelijkheden. Ook kunt u natuurlijk al allerlei pruiken passen en bekijken. Onze ervaring leert dat de uiteindelijke beslissing vaak tijdens een tweede afspraak, een aantal dagen tot een week later, gemaakt wordt. Bij een eerste afspraak verzoeken wij u om uw zorgverzekeringspasje en de verwijsbrief van uw arts (indien van toepassing) mee te nemen.

Keuze pruik of (maat)haarwerk

Voor de tweede afspraak laten we nog een aantal extra pruiken van verschillende merken op zicht komen. Dit betekent dat u uw uiteindelijke keuze kunt maken uit een grote selectie van pruiken die aan uw wensen (kleur, model etc.) voldoen. Zo weet u zeker dat u de juiste pruik kiest! Vanzelfsprekend nemen we ook voor deze tweede afspraak en alle vervolgafspraken ruimschoots de tijd om u goed te kunnen adviseren en al uw vragen te kunnen beantwoorden. Op het moment dat u uw keuze gemaakt heeft en wij het haarwerk leveren, wordt het haarwerk op uw hoofd gestyled en geknipt. Zo wordt het helemaal uw persoonlijke haarwerk van wat bij u past en waar u zich prettig bij voelt.

Een pruik is slechts één van de vele mogelijkheden. Avenue Haarwerk is tevens gespecialiseerd in maatwerk voor mannen en vrouwen.